Gepubliceerd op:
24
december
2018

Overal in Zorgbedrijf Rivierenland kon je de afgelopen periode genieten van de kerstsfeer. Enkele sfeerbeelden van de versiering, het lekker eten en vooral het fijne samenzijn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de woonzorgcentra werden bomen versierd en werd er tijdens de familiefeesten vooral genoten van elkaars gezelschap en van een heerlijke maaltijd.

hve1hve2DL1DL2DL3DL4DL5

De bewoners van woonzorgcentrum Sint-Elisabeth genoten van een gezellige kerstmaaltijd, gevolgd door een sfeervol bal. (foto's van Jef Kerkhof).

kerst1kerst2Kerst3kerst4kerst5

In de Lisdodde werd er genoten van een mini-kamerconcert cello met kerstliederen. De animatrice Kristien Geerts en haar vriendin Marijke Gonissen zorgen voor deze mooie kerstwarmte.

DL kamerconcert cello

De gebruikers van de dagverzorgingscentra maakten samen met hun familieleden ook deel uit van de meer dan 250 bezoekers tijdens het familiefeest. De gebruikers gingen ook kijken naar de kerstparade die doorheen het woonzorgcentrum ging.

DVC kerstparade

In de lokale dienstencentra werd er goed gegeten maar een feest is geen feest als er geen dansje wordt geplaatst en dat weten de bezoekers van de dienstencentra De Schijf en Den Abeel zeer goed! Lia Linda werd in Den Abeel gesmaakt door de 120 bezoekers.

LDC1LDC2LDC3LDC4LDC5LDC6

Geniet van deze fijne tijd!