Gepubliceerd op:
6
maart
2019

Er sluipt iets door het bos! Wat is dat?! Een grote, enge, dikke, boze wolf… Het bekende muzikale sprookje krijgt op 27 maart een nieuw hoogtepunt door een opvoering door het ergo-animatieteam van De Lisdodde in een decor gemaakt met de bewoners!

Wat gebeurt er met de eend in de vijver? Of met de poes en de vogel? En belangrijker: wat zal Peter doen om de hachelijke situatie op te lossen?

Peter en de wolf is een muzikaal sprookje. Dat betekent dat iedereen die in het verhaal voorkomt wordt voorgesteld door een instrument.  Het prachtige verhaal wordt dus verteld met begeleiding van muziek. De tekst leent zich echter ook perfect voor een theatervoorstelling.

Op 27 maart brengt het ergo-animatie team het verhaal van Peter en de wolf.  Wanneer je Peter hoort opkomen met het alom bekende deuntje, ga je even terug naar vroeger. En als het verhaal niet bekend in de oren klinkt, zal je evengoed kunnen genieten van dit prachtige, muzikaal verhaal. Let ook zeker op het decor waarvoor we de hulp kregen van de bewoners.

Het team staat te popelen om op de planken het beste van zichzelf te geven voor de bewoners van Blauwe Lis en Libel, en uiteraard voor de familie! 

Er zijn twee voorstellingen in de Opkikker, cafetaria van de Lisdodde, allebei op 27 maart: 

14u voor de bewoners van de Blauwe Lis en hun familie

15u voor de bewoners van de Libel en hun familie