De Lisdodde werkt nauw samen met studenten en scholen.

Stage bij De Lisdodde

In het woonzorgcentrum De Lisdodde werken we nauw samen met scholen en opleidingscentra uit de omgeving om stagiairs praktijkervaring te laten opdoen in de gekozen beroepsrichting:

  • ZORG: kijkstages, logistieke, zorgkunde, verpleegkunde, ergotherapie, animatie, ...
  • FACILITAIRE DIENST: keukenmedewerker, onderhoud, ...
  • ADMINISTRATIE: onthaalmedewerker
  • MAATSCHAPPELIJK WERK

Om de stagiairs tijdens hun stage de nodige ondersteuning, scholing en begeleiding op de werkvloer te bieden, word je op een vaste afdeling geplaatst waar je aan een medewerker wordt toegewezen. Deze medewerker volgt de leerdoelen van de stagiair mee op, evalueert het werk van de stagiair en stuurt eventueel bij, door de dialoog aan te gaan met de stagiair, de praktijkdocent alsook met de teamleden.studenten

Wij geven de stagiairs een opstap naar weekend- en/of vakantiewerk indien ze hun stageperiode beëindigen met een positieve beoordeling.

Je eerste stagedag wordt je verwacht om 8u30. Je krijgt een korte rondleiding en wordt nadien tot op je toegewezen afdeling gebracht.

Belangrijk is dat je die dag 10€ meebrengt als waarborg voor een badge. Breng ook een slotje mee voor je locker in de kleedkamer.

Ben je geïnteresseerd om je stage bij ons te doen? Of ben je nog op zoek naar weekend- en of vakantiewerk? Contacteer dan