Waar kan je ons bereiken?

Waar wonen en zorg écht hand in hand gaan!

Woonzorgcentrum De Lisdodde van het Zorgbedrijf Rivierenland is een toonaangevende dienstverlener in Mechelen. Het woonzorgcentrum beschikt over 156 kamers, inclusief 6 kamers voor kortverblijf. Er zijn 2 vleugels, een gesloten voor onze bewoners met dementie en de nieuwe, open vleugel welke begin 2013 in gebruik is genomen. Op het dak van de nieuwe vleugel staan 24 comfortabele assistentiewoningen.  

Wie onze nieuwe vleugel binnenwandelt, merkt dat we gekozen hebben voor een tijdloze, comfortabele maar vooral ook huiselijke omgeving met kleinschalige woongroepen waarin zowel oud als ook jong zich gemakkelijk thuis voelt! Wij bieden kwalitatief hoogstaande zorgen, waarbij wij de hulptoestellen zoveel mogelijk achter de schermen opbergen om de warme sfeer te bewaren. Daarnaast bieden we onze bewoners nog aantrekkelijke extra's zoals een volledig uitgeruste wellness, een fitnesstuin en een aangename cafetaria met terras, petanquebaan en speelweide.

Op deze website kan u alvast kennis maken met woonzorgcentrum De Lisdodde en de zorg die wij aanbieden. Uiteraard kan u ons ook steeds contacteren voor verdere inlichtingen en vragen.   

Directeur woonzorgcentrum

Astrid Gepts, directeur,  kan u bereiken op het algemeen telefoonnummer 015 47 81 00, via deze weg wordt u dan doorverwezen of kan u een afspraak met haar maken.

U kan haar eveneens bereiken via e-mail: astrid.gepts@zbrivierenland.be

Openingsuren

Maandag t/m vrijdag: 8.30 uur tot 12.30 uur en 13 uur tot 16.30 uur
Zaterdag en Zondag: gesloten

Zorgafdelingen kunnen rechtstreeks bereikt worden:

Afdeling Blauwe Lis

T   015 47 81 22

Afdeling Libel

T   015 47 81 27

Afdeling Lelie

T   015 47 81 32

Afdeling Zwaan

T   015 47 81 37

 

onthaal